Vacature

Vacature: Motion Graphic Designer (m/v) 40 uur

Motion Graphic Designer (m/v) 40 uur bij Light Image
Light Image is een grote speler in de TV- en events industrie. Met een hechte club eigen specialisten en een mooi netwerk aan freelancers, werken we voor nationale en internationale klanten aan uitdagende, mooie en spannende projecten met vaak een groot bereik.

Voor onze video content afdeling, zoeken we een grafische alleskunner op het gebied van grafisch ontwerp & motion design die zelfs niet terugdeinst voor 3D modelling.

Wat zijn je werkzaamheden?

  • Designs bedenken en maken voor televisieprogramma’s, muziekshows en concerten
  • Produceren van de losse assets – zowel stills als motion design elementen – voor deze vormgevingen
  • Supervisie bij het samenvoegen van de composities met behulp van onze in-house ontwikkelde real-time media server software.

Wie ben je?
Je bent een creatieve, representatieve, professionele persoonlijkheid die zijn werk graag terugziet in de televisie- en evenementen industrie. Onze designers zitten niet de hele dag op kantoor – we werken vaak op locatie aan de vormgeving voor onze shows.

Je werkt en denkt op HBO niveau, hebt een goed oog voor vormgeving en stijl, kunt perfect overweg met de Adobe Suite en beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands (Engels is een pré). Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent flexibel inzetbaar op alle weekdagen.
Een rijbewijs en beschikking over een auto is een vereiste.

Wat bieden we?
We bieden een full-time jaarcontract van 40 uur per week waarbij je op korte termijn kunt starten. Onze inzet is een mooie toekomst in een langdurig dienstverband.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een informele, collegiale sfeer met veel vrijheden en gezelligheid.

Interesse om bij ons te komen werken?

Neem contact op